Onderwijs en marketing.

Onderwijs en marketing.

Onderwijs en marketing leidt tot een mooie kruisbestuiving in tegenstelling tot wat er wel eens gedacht wordt. Denken in merken levert betekenisvolle communicatie op.

Dat helpt scholen met het sturen op goede instroom van kinderen en medewerkers. Omdat zo het unieke karakter van scholen echt invoelbaar wordt gemaakt. 

Onderwijs en marketing.
Onderwijservaring
Frisse blik. Meer

Verschillende onderwijsorganisaties hebben al kennis gemaakt met onze frisse blik en brede ervaring. Opgebouwd in het onderwijs èn in andere sectoren. Daarblij blijven wij zorgvuldig omdat wij kwaliteit en maatwerk leveren.

Terug naar de kern
Van plan naar middel Meer

Het liefst werken wij vanuit een strategisch ambitieplan en maken dan een marketingcommunicatieplan dat we helpen uitvoeren. We kunnen ook vanuit kleinere vragen beginnen zoals het gebruik van sociale media. 

Meer informatie
Projectoverzicht. Meer

Voor grotere (onderwijs)opdrachten werk ik samen met een collectief, SamenMerking genoemd. In bijgaande sheets hebben wij onze ervaring met onderwijs (communicatie) activiteiten samengevat. Neem gerust contact op om vragen en mogelijkheden te bespreken.